Lycka

Nu är det gjort. Nu kan jag bara vänta och hoppas, det kändes bra när jag lämnade stället dock. Det känns bra att jag kan fokusera på annat nu också.
Jag har spenderat förmiddagen i en skrivsal uppe vid Ilu och haft mitt livs första salstenta. Jag har pluggat till den, som nämnt, den senaste 1,5 veckan och känner nu efteråt en stor tacksamhet inför det. Jag svarade på varenda jävla fråga och kunde efter i stort sätt alla frågor gå vidare till nästa med gott samvete. Det känns bra nu.
Jag snabbade mig hem för att väcka Björn med att öppna brevet med min hemtenta i. Då menar jag hemtentamen från förra kursen som det tog 1 månad att få tillbaka i rättad form, och vet du vad? Jag fick inte IG! Jag var faktiskt  orolig för det men det var nog en känsla blandad med känslan inför dagens salsskrivning. Jag fick inte G heller dock, maxpoängen var 16 och jag fick fckin 14! Med andra ord sitter jag, uppe i varv och med ett fett jäkla leende på läpparna, med ett VG i min hand! :D
Så nu kan jag släppa allt och unna mig lite. Björn står i duschen och vi ska snart dra på stan. Imorgon är det Valborg vilken skall spenderas hemma hos Elins pojkvän, vi ska på champagnefrukost hos honom. Det bär senare troligen av till Ekonomikum-parken för att grilla med mina klasskamrater. Det ska bli najs och jag ska njuta som få.
.
Framtidsvis så börjar en ny kurs nästa vecka vilken det ryktas om vara ganska soft. Jag ska under den helgen även dra till Sthlm för att träffa Emma som är på besök i Norrland. Veckan efter, den 12 rättare sagt, bär det av hemåt. Jag ska banne mig njuta av de närmaste två veckorna. För väl hemma i Skåne ska jag träffa en massa vänner, gå på min bästa vän Mikis 20 årsfest och spela fckin fotbollsmatch! :D
Im happy n rockin teddybears.
Trevlig Valborg!
Puz hun

Dagen innan

Gomorron! Klockan har just slagit 7 och jag sitter och äter frukost samtidigt som jag skriver i min blogg. Konstigt nog är jag pigg som en lärka. Vaknade för en halvtimme sen o beslöt mig för o gå upp, käka frukost o smälta den under tiden som jag läser genom sammanfattningen av plugget inför salstentan imorgon. Sen ska jag ut och springa. Det är sol ute och det ska bli jäkligt skönt.
Igår gick jag upp vid 8, men då var jag tvungen att ställa klockan. 15 minuter senare var jag ute och sprang med The Red Jumpsuit Apparatus i öronen. Misstaget jag gjorde var att inte ha ngt i magen innan jag sprang så jag blev trött ganska snabbt.
Väl hemma igen hade klockan blivit 9 och jag beslöt mig för o käka frukost ute i solen. Så där satt jag i tajta runarbrallor o träningstopp med frukost och grannens katt. Vilken granne det är har jag inte räknat ut än, tror det är tanten mitt emot dock.
Klockan 10 började jag plugga och med inräknade pauser på 1-2 timmar satt jag till halv 1 i natt.
Därför förvånar det mig att jag är så pass pigg. Inte nog med att jag pluggade så länge, jag kunde inte somna förrän halv 2 - kanske senare.
Nu har jag bara tagit några tuggor av frukosten och inser varför jag inte käkade igår, jag klarar ju inte av att käka så här tidigt. Jag börjar få en konstig känsla i magen..
.
Anyways, dagen spenderas åt träning o plugg och i kväll kommer Björn så att jag ska kunna vara lugn inför morgondagen.
Puz hun.

Uppdatering

I keep it cold like Eskimo chicks on Discovery Channel
Im hot like telemundo chicas on a solar panel
.
Vaknar, käkar frukost, borstar tänderna, klär på mig och kollar planeringen: vilka böcker ska jag ta fram idag?
Så ser mina dagar ut, iaf morgonen, sen sitter jag och pluggar asset av mig. När jag märker att mina tankar börjar fokusera på annat än den text jag läser så går jag antingen och vilar mig en stund eller så tränar jag. Det senare alternativet är vanligast vilket har resulterat att jag tränat mycket dom senaste dagarna.
Tisdes - sprang jag
Torsdes - spinning
Fredes - sprang jag
Lördes - spinning med core-tillägg
Detta i kombination med inget godis och mindre fettig mat har resulterat i att min mage är ngt sånär tillbaka. Men främst tränar jag för att få upp min kondition igen så att jag kan hänga med i tjejernas tempo därhemma, jag ska ju spela match med dem om ca 3 veckor :)
För övrigt så fick jag under fredags eftermiddagen reda på att min hemtenta från förra kursen är rättad. Tyvärr kan jag inte få reda på mitt betyg förrän på måndag eftersom det är inte förrän då jag har tillgång till den. Men det gör inte mig någonting, jag måste fokusera på tentan som jag ska ha på torsdag så jag kommer nog göra som så att jag inte tar reda på betyget förrän efter den. Blir jag underkänd på hemtentan så känns det mindre kul att sitta och kötta inför en annan tenta. Sen finns ju chansen att jag blivit godkänd, då hade det varit en push. Men jag vågar inte :) Sist fick jag för bövelen be Björn kolla mitt betyg : D
Anyways, klockan är ngt efter 10 och jag borde göra mig klar och börja plugga.
Nu blev det en jäkla massa text, men det kommer bli så till efter torsdagen för jag hinner inte direkt fotografera.
.
Lotsoflove
Puz hun
.
P.S Jag vill tacka David som under gårkvällen skrev till mig att jag tar "otroligt fina bilder". Det glädjer mig att höra. :) D.S

death is upon me..

Tentaplugget har börjat.
Torsdagen den 29e, alltså nästa vecka, har jag en salsskrivning om Förskolans och skolans samhällsuppdrag. Jag ska ha läst genom litteratur på ca 1000 sidor inför den tentan.. (Y) Jag gjorde min färgglada planering idag och vid 20.00 i kväll tog jag tag i böcker, anteckningsblock och pennor.
Vid 22 vart det dags för True Blood och vid 23 blev det nya tag igen. 00.30 la jag undan grejerna samtidigt som jag fick Skype-meddelande från pojkvännen. Great minds think alike. typ.
.
För övrigt så bokade jag idag en tågresa hem, det blir över Kristihimmelfärd. Jag tog även en titt på lagets matcher och såg att de ska spela en match under tiden som jag är hemma, därför meddelade jag att jag, om jag är fysiskt kapabel till det, kommer och spelar med dem! :) Så nu ska jag bara få upp min kondition ordentligt så jag hänger med i deras tempo :3 Longinforitbigtime!
.
Nu ska jag släcka ljusen och säga hejdå till msn.
Dags för sömn och återhämtning!
Puz hun
.
P.S Sömn är nog den bästa ingrediensen vid plugg. Strunta i godiset. Sov på nätterna och plugga på dagarna. Blir det drygt med för mycket läsning så går ut en runda, eller spring. D.S

Her names day

.
Firar min o björns dag + min namnsdag med my own orange set of jet.
LOTSOFLOVE
nu ska jag ut o springa en runda i det fina vädret :3

Uppskattning

.
blir aningen rörd vid tanken att jag tycks behövas där hemma på planen
men tjejer, ni klarar er. det har jag sett på träningsmatchsresultaten.
KÖTTA
dock ska ni veta hur otroligt mkt jag saknar att spela med er. :'C

"Kondition är en färskvara!"

..ekar i mitt huvud. Det nötar pappa, måste använda minst 6 händer för att kunna räkna antal gånger han nämnt det på väg till fotbollen. Sant är det dock, vilket jag märkt nu när jag kan träna igen efter att jag tagit av gipset. Sanslöst vad trött jag var efter bara 30 min! Jag vilade i 2 min utanför lägenheten och sprang sedan 15 min till dock. Hemma igen strechade jag ordentligt och körde sedan lite mage-, rygg- och armövningar. Jag kan redan göra halva armhävningar! Men bara en sådär 5-7 stycken för sen gör det för ont i handleden.
För övrigt så har jag hittat en negativ sida med Bloglovin' - jag kan se hur många som följer på min blogg. Vissa skulle troligen uppskatta det men jag är väl lite extra. Jag bloggar ju för min egen skull, kanske lite för att föräldrarna ska kunna läsa om mitt liv häruppe i norrland, och då känner inte jag att jag behöver veta hur många som följer. Tur är det kanske att jag inte kan se >vem< det är som följer mig.
Anyways, jättelite plugg innan läggdags!
Puz hun, lotsoflove

Bloglovi'n

jag har alltid sagt att jag ogillar bloggar, eller hur. att jag bara följer mina vänners. nu har jag börjat följa andra bloggare som skriver om nyttig mat osv men även fotografer, större sådana. exempelvis följer jag Bigpicture där det är flera olika fotografer som delar med sig.
nu har jag blivit medlem på Bloglovi'n för att kunna hålla reda på när nya uppdateringar sker. det är najs.
Puz hun.
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1648659/ams?claim=93yq5eheudh">Följ min blogg med bloglovin</a>

Frühling, warum kannst du nicht hier sein?


9.4 - plugg, IKEA & Uppcon mit Bär


Ny smak, jag gillar den


Påskfirande i Skåne


Idiotisk elakhet

Björn lagade mat, jag hade precis gjort klart matsäcken till dagens hemfärd och satt mig vid datorn. Började snacka med Gust på msn och frågade honom om han snackat med pappa om min och Björns ankomst ikväll:
- Jag har inte tänkt på det, jag var ute och sprang idag och sen trampade jag snett och ramlade på en sten på sockertoppen. Jag skrapade upp knäet och jag kunde se lite av skelettet. Jag kom hem för inte så längesen från sjukhuset.
- Oj! herregud! :C men.. kan du gå och så då? hur är knäet nu?
- Alltså, jag har kryckor. Det svider rejält.
- herregud :C hur länge ska du göra det?
- Jag ska åka in om en vecka igen så ska de kolla på det.
- ok :C
- APRIL APRIL // GUSTAF OCH PETRINA
...
ASKUL!... jag har nog aldrig varit så sur efter ett aprilskämt.. kötthue.

Morgondag; hemfärd


RSS 2.0