30.6

Satt och kollade på tv idag när en reklam började rulla. Tv3 sökte deltagare till ett program där man får åka till Hollywood för att bli "sund och smal". Jag gick in på hemsidan för att se vad som gällde och var intresserad tills jag läste "Är du överviktig eller lever du ett ohälsosamt liv?". Jag insåg att mina problem inte är lika stora som jag gör dem, samtidigt ska jag inte påstå att jag har kallat mig själv överviktig. Men jag hade inte tackat nej till varken en coach eller dietist, jag gillar att bli pushad och vill vara mer säker på vad som är bra mat eller inte.

Newbridgebeach

Mamma kom välbehållen hem från England med godsaker och andra presenter.
Matilda Hasselquist

Trevlig midsommar

.
Drömmar, ska de drömmas eller uppfyllas? Vad mår man bäst av? Att drömma sina drömmar då verkligheten är förfärlig, någonting man vill undkomma, eller kämpa för att uppnå sin dröm och slutligen nå den?
Har du en dröm? Har du kanske uppnått den? - Jag har ett antal, åtminstone tre, och några mindre som jag snarare vill kalla mål. Det kanske är resan till målet/drömmen som betyder mest, det är säkerligen den som ger mest i varje fall.

Sommarstuga med Nallemannen

.
Denna gången får ni inte se orginalbilderna. Kan dock meddela att de har förändrats en del.

24.6

Floppar Italien gruppspelet? '74 var senast de inte klarade sig vidare från gruppspelet, klarar dom sig 36 år senare också eller ska de behöva uppleva risken att lottas bort från fortsatt spel..?
På sätt och vis så hoppas jag det, dels med tanke på att de inte gjort bättre ifrån sig och dels för att andra lag ska ha en chans i detta VM - Ghana hade kunnat vara riktigt grymma om dom hade haft någon/några målskyttar. Den lätta bollen kan lagen i alla fall inte klaga på längre, dom har fått leka med den ett bra tag nu.
I annat fall är jag nere i sommarstugan, har varit sedan ca 3 veckor tillbaka, och det är otroligt skönt. Solen skiner och jag kan ta tag i min träning igen. För nu ska jag ta ett steg i rätt riktning, bli snyggare och öka mitt självförtroende.
Mitt mål är att träna minst 20 min - 5 dagar i veckan samt tänka på vad jag äter samtidigt som jag unnar mig någonting någon gång ibland. Då lär jag vara snygg när jag går på gatorna i Dubrovnik med Nallemannen. Jag har till den 27e juli på mig - det klarar jag nog.
Puz hun

Säljer hultsfredsbiljett

Jag säljer min hultsfredsbiljett för 900 kr.
Ring 0735055195 om du är intresserad.

8.6

Sommaren är full av onödiga dagar, dryga dagar då ingenting händer eftersom man "inte har ngt att göra". Sen sitter man där vid kvällens slut och påminner sig om de enstaka sakerna som man hade till uppgift vid dagens början. Skit. Så kommer morgondagen vilken börjar och slutar likadant... Och så fortsätter det tills man tar sig i kragen och faktiskt planerar sitt liv.
Frågan är om jag kommer göra det denna sommaren. Mina dryga dagar har redan börjat.. Borde jag ta tag i det..? Och i så fall, borde jag göra det så här tidigt..?
Troligen är det pluggmia som sitter kvar i mig, har haft grejer att göra varje dag sedan jag började plugga känns det som. Väl hemma i Skåneland har jag inga läxor att ägna min tankeverksamhet åt, jag kan bara slappna av. Nu gäller det bara att lära sig det också..
Puz hun

1.6

Det är juni! Det är aningen ofattbart. I morgon har jag min sista lektion och sen har jag till den 7e juni på mig att skriva ett PM på den gångna kursen. Som sagt, ofattbart hur snabbt tiden går.
But anyways, när jag kom hem från skolan idag har jag aldrig blivit så irriterad. Trötthet kan ha bidragit men det som främst utlöste min aggression var utseendet på mitt rum..
Jag visste att hon skulle ta sängen samt lådorna under, bokhyllan och tvn, men skrivbordsstolen?! Att hon sedan hade öppnat fönstret för att få ut grejerna snabbare fick hon visst göra men hon kan väl ställa tillbaka mina grejer i fönstret igen?
Bakom hyllan hade det legat en massa damm men inte behöver man virra runder på det när jag sedan ska sova så nära golvet?
Så nu sitter jag här på madrasser som Elin snällt lånat mig. Det är inte lika mjukt men troligen bättre än soffan i köket. Jag har ingen stol att sitta på när jag ska sitta vid skrivbordet och tvn samt lådorna står kvar för att hon inte ville ha dem. Tack, antar jag..
Nästa gång något liknande ska hända så ska jag banne mig vara hemma och se till så att allt går rätt till.
.
På fredag lämnar jag den här staden. När jag kommer tillbaka är inte bestämt men troligtvis någon gång i Augusti.
Puz hun.

RSS 2.0