carcass 2

Fanskapet i form av buss nr 7 går ju helt jävla cepe-fel!
satte mig 18.20 på buss 2 för o ta mig till Karin-Boye-biblioteket där jag skulle lämna tillbaka en bok. (Biblioteket stänger 19 så var en aning stressad.)
Hoppade i annat fall av 2an för o byta till buss 4,6 eller 7. Eftersom 7an kommer först till platsen hoppar jag på den. Tro fan att bussjävlen ska få problem!
Efter 10 eviga minuter stillastående var bussen igång igen och klockan var nu 18.40: "jag hinnor! det tar för bövelen bara 4 min till slottsbacken!"
Tro fan det.. cepebussen svänger fel i korsningen o kör en helt annan ruttjävel än vad den ska göra och efter att jag insett att jag kommer transporteras ut ur Uppsala om jag sitter kvar på bussen så hoppar jag av skiten. Turligt nog så har jag full koll på var jag är med tanke på att jag gick samma gata efter att jag varit på sjukhuset efter min sketna spricka i armen! (annan historia)
Med mindre än 10 minuter på mig att gå 700 meter inser jag att bussjävlen har förstört mitt flyt för dagen, jag hinner inte till biblioteket innan byggnaden stänger.
MEN, lide finurlig som jag är, smiter jag in på Redivivan o lämnar in boken där efter lide sweet-talk med killen i receptionen!
..På vägen hem gick jag över torget, där 7an egentligen ska gå, och skådar att all trafik är avstängd av ngn sketen anledning.. HUR i bövelen ska man veta det utan att åka den jävla rutten o inse jävelskapet?!
..för hilvede..

carcass

Duktig var det enda jag försökte vara, så får man skit för det.
Tänkte idag träna två gånger och stack därför till gymmet vid 19 för att träna fotboll vid 20. Efter en rask promenad var jag framme med pärlor i panna och mellan bröst, lämnade väskan i skåpet och gick för att kolla på innebandykillarna tills det var fotbollsdags. Efter snack med gamla klasskompisar började fotbollsträningen men till min stora förvåning var man tvungen att BOKA PLATS!(?)!!!
Jag tränade fotboll hela våren på samma gym, i samma sal, men inte fan behövde man boka någon jävla plats?! Visserligen blev det mot slutändan så att man skulle vara bland de 20 första för att få vara med men man blev sällan så många.. Nu kan man tamigfan inte impulsträna för det där jävla systemet!
Så efter en del viskade svordomar begav jag mig till omklädningsrummet, strippade av mig och satte mig i bastun utan en glad tanke inom en mils avstånd. När jag insåg att det började bli påfrestande att andas tog jag min spegelblanka, svettiga kropp och gjorde mig klar för att lämna det jävla stället.
Dagens, kanske veckans, mest irriterande händelse. BOKA?!...för hilvede.

RSS 2.0